TABLE TALES

De serie TABLE TALES is de evolutie van de succesvolle OUT OF THE BLUE tafellijn. De range bestaat uit borden, schaaltjes en dippers en leent zich ook goed voor de trend om (alles) uit een bowl te eten. Het servies uit aardewerk is beschikbaar in twee verschillende kleuren Camogreen, Indigo en is vervaardigd middels een speciale reactieve glazuurtechniek welke zorgt voor diepe naturelle kleuren.

\\WAT IS FIKA?\\

Dit is het moment van de dag, vaak rond de klok van 11 in de ochtend of 3 in de middag, waar men de tijd neemt voor een kop koffie (of thee) vergezeld met een zoete lekkernij.

FIKA.

\\YOUR DAILY CUP OF SCANDINAVIA Mooie tafelartikelen en heerlijke lekkernijen waarmee je je ultieme relax moment of gezellige tijd met vrienden/collega’s hebt. Maak een beleving van jouw FIKA moment met Koffie&Thee designcollectie van GUSTA!

 

TABLETOP

Sfeer op tafel

GUSTA® Table

De Table collectie van GUSTA® omvat alles wat je nodig hebt om van de gedekte tafel een feest te maken. Trendy serviezen voor een vrolijk ontbijt en sfeervol diner. Met een zeer uitgebreide collectie rondom “Afternoon Tea” en Afternoon snacks” creëer je zo een zoet samenzijn, een hartig borrelmoment met vrienden en familie of even een welverdiend geniet moment voor jezelf. Een feest maken, dat is wat we graag doen! Met onze producten voor op tafel heb je altijd wat te vieren. Brede collecties van stoere serveerplanken in allerlei materiaalsoorten, alles voor het serveren en presenteren van kaas en noten, tapas en antipasti, amuses, dippers en meer. Eten, samenzijn en genieten, daar gaan we voor. GUSTA®, celebrate the day.
 

OUT OF THE BLUE

Mix and find youre match...

 

Celebrate the day!

en dek je tafel met het stijlvolle OUT OF THE BLUE servies van Gusta. Creëer een eigen passende stijl voor iedere gelegenheid. De verschillende materialen van porselein en aardewerk geven een prachtig effect in een mix en match setting. Maak je tafel extra feestelijk met de robuuste Bamboo trays. De donkere en natuurlijke uitstraling geeft de blauwtinten een extra boost. Ready, set, enjoy!

 
 

SERVE & ENJOY

Food tastes better when shared

 

SERVEREN & PRESENTEREN

Serve Taste & Enjoy!

Serveer en presenteer planken met verschillende materialen, designs en vormen zijn de mogelijkheden eindeloos. Serveer heerlijke tapas, kaasjes, amuses, nootjes en meer met de GUSTA® serveerplanken. Maak tijd voor familie of vrienden en geniet even van het bourgondische leven. Kom tot rust en vier de dag. Enjoy life; GUSTA®.

la vita è bella

...

tutti a tavola a mangiare!

...

Italian Style

Wie houdt er nou niet van een heerlijk gerecht uit Italiaanse keuken. Met de producten van Pizza & Pasta heb je alles om de perfecte maaltijd te maken. Wanneer je de beste pasta of meest heerlijke pizza hebt bereid serveer je dit natuurlijk op de pasta en pizzaborden van GUSTA®. Haal de Italiaanse sfeer in huis en geniet met vrienden en familie. Enjoy life; GUSTA®.

#CHEERS!

Raise your glass!

...

Glass collection

Een heerlijk rood of wit wijntje? Een whisky of een cocktail? GUSTA® heeft prachtig glaswerk voor elke gelegenheid en elke drank. Met hoge kwaliteit en verfijnd design is dit een must op tafel of op de bank. Sta stil bij de kleine dingen in het leven en neem elke kans om het leven te vieren. Toast met ons op die nieuwe baan, die verjaardag of vier gewoon de dag. Celebrate the day; GUSTA®.

TIME FOR WINE

Celebrate the day!

 

Nice to give

...