Let op: op dit moment hebben wij een lange levertijd i.v.m. herinrichting van ons magazijn. Van 15-01 t/m 23-01 worden géén bestellingen verstuurd. Shop daarom nu met 15% korting op de gehele collectie (uitsluitend op Gusta.nl en Katoenhuys.nl)!

Herroepen en retourneren

Wil je de overeenkomst herroepen? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via de chat.

Klachten: breuk of productkwaliteit niet naar wens

Is een artikel kapot aangekomen? Zijn er beschadigingen of is de kwaliteit niet naar wens? Dan vernemen wij dat graag per email: info@gusta.nl of via whatsapp (handig voor sturen van foto): 06-57721127. Graag ontvangen wij altijd een foto die we kunnen gebruiken ter terugkoppeling naar ons magazijn en de leverancier. 

Klachten lossen wij altijd op! We zorgen ervoor dat je (uiteindelijk) altijd tevreden bent. Komen we er samen écht niet uit? Dan wijzen we je op de mogelijkheid een klacht in te dienen via het ODR-platform (online dispute Resolution). Meer informatie vind je op het ODR platform.

Ben je na ontvangst van je zending niet tevreden over (een van) onze artikelen ? Geen probleem!

  • Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren;
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om artikel(en) gratis te retourneren (mits in originele, verpakte en onbeschadigde staat, zie overige opmerkingen);
  • Je ontvangt dan z.s.m. het aankoopbedrag terug (= aankoopbedrag artikel(en) + verzendkosten heenzending)

Hoe kun je retourneren? Meld je aan via het retourenportaal Gusta.nl en volg de instructies!

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag + verzendkosten voor heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 7 dagen.

Let op: B2B accounts
Heb je zakelijk ingekocht op Gusta.nl? Dan is het niet mogelijk om de bestelde artikelen te retourneren. Bij vragen hierover, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Let op: PAYPAL-betalers
Heb je betaald via Paypal? Dan ontvang je het bedrag retour op je Paypal-account en niet je IBAN.
Wil je het bedrag liever op je IBAN hebben, dien je zelf de overschrijving van je Paypal-account naar je IBAN te regelen (dit is eenvoudig, gratis en duurt ca. 2 werkdagen).

Voor de goede orde:

 • Retourzendingen zijn voor risico van de koper.
  Dit houdt in dat Gusta niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het afgiftepunt altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

 • Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als deze in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd.
  Daarom adviseren wij je om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
   
 • Indien producten beschadigd bij je aankomen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen
  Dan maken we een afspraak over het omruilen van het artikel of het terugbetalen van het betreffende bedrag. Extra verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van Gusta.
   
 • Indien je producten wilt ruilen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken. 
  De extra verzendkosten zijn voor eigen rekening.