Herman®

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Herman den Blijker pannensets, servies en meer

Herman den Blijker van Restaurant GOUD is een Nederlandse chef-kok. De Rotterdammer staat bekend als de rauwe, robuuste tv-kok van RTL en Talpa. Met programma’s als Herrie in de Keuken en Crisis in de Tent heeft deze rasechte ondernemer uit de Maasstad harten veroverd. Een kok met het hart op de tong, maar ook de goede plek. Herman en GUSTA. hebben de handen daarom ineen geslagen. Herman by GUSTA. is een collectie met robuust servies, rauwe pannen en stoere keukentools. Je vindt ze online in de webshop met zwarte ovenschalen, snijplanken en Herman den Blijker messen.

Stoere ovenschalen kopen

Hier vind je online de stoerste ovenschalen van Herman by GUSTA. Met een mat zwarte ovenschaal bak je als een robuuste kok de lekkerste ovenschotels. De ovenschalen van keramiek en aardewerk zijn bestand tegen hoge temperaturen die lang worden vastgehouden. Een ovenschaal met deksel is daarom niet nodig. Je maakt dus met Herman den Blijkers ovenschalen chefwaardige gerechten. Bak ovenheerlijke quiches af in deze stoere braadsledes of verwen je gasten met een verse, kruidige lasagne.

Pannen van Herman

Herman staat voor robuust koken. Dat betekent het vuur hoog, lang smoren en grillen in de wok. De collectie Herman by GUSTA. bestaat uit bekende koekenpannen, kookpannen en hapjespannen, maar ook de speciale pannen. Een zwarte wokpan, een vierkante grillpan of braadpan met thermometer. Juist om die bijzondere gerechten nog specialer aan tafel te kunnen delen. Je vindt je favoriete Herman den Blijker pannen in de shop ook in complete pannensets.

Robuuste serviessets en losse borden

Het rauwe Herman servies koop je natuurlijk bij GUSTA. De collectie bestaat uit trendy borden en kommen met een ruw randje. Het aardewerk heeft een handgemaakt uiterlijk en moderne stijl. Mix losse borden tot een stoere mix op tafel. Of shop een uitgebreide serviesset met reactief glazuur voor een robuuste look. De Herman serie combineert natuurlijke vormen voor een perfecte presentatie van je gerechten. What you see is what you get.