KItchen

Cooking with style

De Kitchen collectie van GUSTA®

De Kitchen collectie van GUSTA® maakt koken een feest met de zorgvuldig geselecteerde en ontwikkelde producten voor de hedendaagse keuken! Fraaie kleuren, robuuste gereedschappen, praktische helpers en opbergers, stoere snijplanken en een brede keuze aan bak- en kookpannen. Van oven tot gasfornuis en van Italiaanse keuken tot gestampte pot. Met de GUSTA® keukenproducten kook je ontspannen, vol passie en zijn alle ingrediënten aanwezig om van iedere dag een culinair feestje te maken. Smaakvol genieten en altijd iets te vieren, dat doe je met de keukenproducten van GUSTA®.

GRANITO FUERTE

Deze prachtige Granito pannenlijn zijn echte eyecatchers in de keuken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasser bestendig. Verkrijgbaar in Rond 24 en 28 CM | Vierkant 28CM

What’s Cookin

De Granito pannen van GUSTA® zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. De braad en grillpannen hebben een stijlvol hout look handvat en een glad kookvlak voor de perfecte maaltijd. De combinatie duurzaam, functioneel en stijlvol maakt deze items onmisbaar in een goede keuken. Iedereen wordt een professional met Granito van GUSTA®.

HEY GOOD LOOKIN…

WHAT YA GOT COOKIN?

SALAD

Homemade Freshness

Create the perfect taste!

Een heerlijke salade is de perfecte toevoeging aan iedere maaltijd. Met onze GUSTA® saladelijn heeft u alles om de perfecte salade te maken. Een heerlijke frisse salade in de zomer of een rijkelijk gevulde salade in de winter. Geniet het hele jaar met GUSTA®.

Gusta. POM SALAD

Heerlijk gezond en kleurrijk!

* 100 g pecannoten, in stukken gebroken,
* 1 el balsamicoazijn,
* 2 el olijfolie,
* zout en peper, naar smaak,
* 250 g rucola of waterkers,
* Feta kaas blokjes naar smaak
* 1 granaatappel
* 1 rode ui

Smakelijk

 

BAMBOO VIBES

 

Bamboe fiber

Bamboe is één van de weinige materialen die sneller groeit dan dat het gekapt wordt. Dit wil zeggen dat bamboe dus nooit op raakt en een stuk milieuvriendelijker is. Onze bamboe fiber producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens ontzettend mooi. Met een duurzaam, stijlvol en ergonomisch product zijn wij trots om dit te presenteren. Een heerlijk kaasje, tapas of heerlijke amuses smaken net dat beetje lekkerder op een mooi gepresenteerde serveerplank. Celebrate style, celebrate the world, celebrate the day; GUSTA®.