HOME & LIVING

Lets stay home & Celebrate the day!

De Home collectie van GUSTA®

Omvat stijlvolle sfeermakers om het interieur warm en gezellig te maken. Lekker op de bank kruipen en ontspannen, wegdromen met heerlijke geurverspreiders als waxmelts, reeds diffusers en prachtige geurkaarsen. Fris je huis op met luxe geuren en trendy accessoires en maak van iedere ruimte in je huis een beleving. Vier dat je thuis bent, geniet en Celebrate the day!

FOLLOW THE LIGHTS

Er zijn vele manieren om je interieur knus en trendy te maken. De mooiste manier? Met de windlichten en Marrakech Partylights van Gusta. Kleurrijke en sprankelende items die voor prachtige licht effecten zorgen.

marrakech lights

Waan je in een wereld van licht en kleur

All i see is magic

De Marrakech partylights van Gusta. creëren een onovertroffen sfeer in huis om heerlijk bij weg te dromen. Kleuren, patronen en lichtspelingen vullen de ruimte. Brand de kaarsjes en Laat de partylights je meevoeren in een magische wereld.

 

HOME IS NOT A PLACE

It's a Feeling

LET’S STAY HOME

& Celebrate the day!

A NEW YORK STATE OF MIND

...

Meet the glamour

De trendsfeer Manhattan Chic is losjes geïnspireerd door de Manhattan Penthouse woonstijl: Strak, gedurfd, jong en uiteraard met veel ‘Hoog glans en licht. De Luxe woonstijl bestaat uit prachtige, rijke meubels: elegant, geraffineerd en warm. Een stijl om van te dromen! Hou je van een warme en rijke sfeer? Dan past de Manhattan Chic collectie uitstekend! Deze stijl kenmerkt zich door royale en glamoureuze accessoires zoals de hurricane cilinders en Endless candles. Laat je meenemen in de wereld van Manhattan Chic… Let’s start living the good life and celebrate the day!