GRILLIN&CHILLIN

BBQEN is nog steeds helemaal hot en happening in de food&cook wereld, ook zie je steeds weer nieuwe trends ontstaan. Vandaar dat dit vurige thema voor de 3e maal op rij aangevuld wordt met nieuwe producten om op deze trends in te spelen. De algehele sfeer van deze producten is ROUGH&AUTHENTIC voor de stoere BBQ-mannen. GUSTA. verzamelde de hotste BBQ-trends voor je.

LET IT SMOKE

SMOKE IT REAL GOOD!

The GUSTA. BBQ KING!

Maak kennis met onze GUSTA. BBQ KING. Traditionele BBQ en Smoker in één. Vlees en vis een hele dag op een lage temperatuur laten garen en het een verfijnde rooksmaak meegeven is dé trend voor echt stoere mannen. Deze trend past ook uitstekend in de trend dat BBQEN niet meer alleen een zomer-ding is maar juist ook ‘s winters heel goed kan. Lekker een groot stuk vlees een hele dag laten garen op je BBQ en ‘s avonds de vuurkorf aan, met een glas glühwein genieten van een heerlijk stuk rib roast of pulled pork. Daar wordt je warm van.

 
 

G&C APRON COLLECTION

Wordt een BBQ proffesional of waan jezelf de barista met dit stoere Canvas schort van GUSTA. Gemaakt van 100% katoen met kunst lederen opzet stukken. GUSTA. Celeberate the Day.